Media Kapak

Wow Rocknyer Mak Cik,Dah Macam Elsa Frozen Wow Rocknyer Mak Cik,Dah Macam Elsa Frozen
Pelakon drama terkenal iaitu Emma Maembong memang di katakan punya kecantikan yang menawan. Begitu juga dengan adiknya Chacha. Pendek kata, adik-beradik Emma ini semua... Wow Rocknyer Mak Cik,Dah Macam Elsa Frozen

Pelakon drama terkenal iaitu Emma Maembong memang di katakan punya kecantikan yang menawan. Begitu juga dengan adiknya Chacha. Pendek kata, adik-beradik Emma ini semua ada rupa belaka.Maklumlah, ibu mereka adalah wanita Inggeris makanya dapatlah mereka wajah yang menawan kacukan luar. Baru-baru ini, ada banyak juga gambar ibu Emma viral di laman sosial.Ini kerana ibunya itu bukan sahaja punya wajah cerah malah rambutnya juga bewarna putih ala-ala Elsa Frozen.

Sedari muda, jika di lihat Emma memang banyak ikut wajah ibunya. Ini di akui oleh Emma sendiri. Ibu Emma yang bernama Yatimah ini di katakan fasih bercakap dalam loghat Terengganu walaupun dia itu berasal dari Scotland.

Mak Emma ni memang cantik maklumlah omputih. Ada orang ckp tu rambut asli dia.entahlah. tapi makcik sgt rock okey. aku harap mak dia pakai tudung.dah anak pakai tudung,biarlah maknya pula.

yatimah ni pernah kahwin ngan ayohlah kan kedian berpisah. kalau x silap ayoh emma ni jumpa mak dia waktu belajar oversea dulu…dorang kawin kat sana.