Media Kapak

[VIDEO] Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah Anwar Ibrahim [VIDEO] Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah Anwar Ibrahim
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Alhamdulillah syukur, Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah... [VIDEO] Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah Anwar Ibrahim

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Alhamdulillah syukur, Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah Anwar Ibrahim. Netizen: “Syukur Alhamdulilah.Segala rahmat dari Kurniaan Allah Azzawajjala.” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Adalah penting untuk mengucapkan terima kasih kerana: Kami menyedari bahawa seseorang mempunyai pilihan – mereka tidak perlu melakukan sesuatu dengan cara tertentu.

Mengucapkan terima kasih mengakui pergantungan kita terhadap orang lain. Tiada lelaki adalah sebuah pulau. Kita harus menghargai perbuatan baik dan masa yang diambil untuk melakukan perbuatan itu.

Ia adalah penting untuk mengenali masa yang diambil, terutamanya kerana kita adalah masyarakat yang kurang bernasib baik.Seperti semua makhluk, manusia diprogramkan untuk mendapatkan kebebasan; kebebasan pilihan yang paling berkuasa dari semua.

Sepanjang beratus-ratus tahun dan kemungkinan besar meningkat dalam ledakan zaman Perindustrian, kami telah berpindah dari model individu masyarakat (di mana orang-orang terutamanya bekerja untuk diri mereka sendiri) untuk model institusi di mana organisasi besar menentukan kehidupan kita (dan peribadi).

Intinya, apabila anda mengatakan “terima kasih” anda mengucapkan terima kasih kepada individu kerana membuat pilihan untuk mengambil tugas atau aktiviti.

Apa-apa pun, jom sama-sama kita tonton video di bawah. Terima Kasih Tun Mahathir Bebaskan Ayah Saya – Nurul Izzah Anwar Ibrahim. Saksikan

Sila tonton video: