Media Kapak

Video Dan Gambar Penuh : Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!! Video Dan Gambar Penuh : Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!!
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Video Dan Gambar Penuh : Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!! Nur... Video Dan Gambar Penuh : Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Video Dan Gambar Penuh : Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!!

Nur Amirah Filzah binti badioezaman atau lebih dikenali sebagai mira filzah lahir pada tanggal 2 april 1993, merupakan seorang peragawati, usahawan dan juga pelakon malaysia.

Beliau merupakan seorang pelajar cemerlang dan penari kebudayaan di SMK Aminuddin Baki Kuala Lumpur. Beliau juga pelajar jurusan perniagaan antarabangsa di universiti teknologi mara, shah alam.

Selain berlakon mira filzah juga mempunyai produk kecantikan nya sendiri iaitu Mora Essential yang berkobalarasi dengan rakan kongsinya.

Selain itu, beliau juga mempunya jenama tudung nya sendiri iaitu MS SHAWLS. Antara drama terkenal lakonannya adalah Eksperimen Cinta dan Cinta si wedding planner.

Nur jannah binti muner atau dikenali sebagai janna nick lahir pada tanggal 1 june 1995, merupakan seorang penyanyi dan pelakon malaysia.

Beliau mula bergiat aktif dalam lakonan pada tahun 2012 menerusi telefilem Cinta Vlog. Mula dikenali secara meluas dengan panggilan nur jannah dalam siri drama yang diiktiraf secara kritis iaitu Drama Syurga nuR pada tahun 2015.

Lakonan bersama asyraf muslim dan azrel ismail. Beliau meraih pengiktirafan meluas sebagai pelakon utama dalam drama Kau Aku Kita, sebagai iman yang berganding bersama Shahrul Ridzuan. Beliau memenagi anugerah aktres pilihan dalam anugerah DFKL 2016.

Sila tonton video:

Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!!

Mira Filzah vs Janna Nick- Aummm!!

Posted by Kisah Viral TV on Friday, April 13, 2018

Kredit: http://www.dharian.com/nodes/12469