Media Kapak

[ VDEO ] Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan !! [ VDEO ] Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan !!
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Terbaiklah Anwar!! Dengar baik-baik !! Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan.... [ VDEO ] Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan !!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Terbaiklah Anwar!! Dengar baik-baik !! Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan. Netizen: “lebih 20tahun Keluarga ini berjuang demi sebuah keadilan. dgn semangat yg tinggi tanpa sesekali mnyerah kalah akhirnya Allah swt memberikan sebuah kemenangan buat keluarga ini. ini adalah hadiah yg terbaik utk kita sbg rakyat malaysia. Amin…” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Mengapa ucapan bebas penting? Kebebasan bersuara adalah hak asasi manusia. Ia mengukuhkan semua hak asasi manusia yang lain, membolehkan masyarakat berkembang dan maju. Keupayaan untuk menyatakan pendapat dan bercakap dengan bebas adalah penting untuk membawa perubahan dalam masyarakat. Ucapan bebas adalah penting kerana banyak sebab lain. Indeks bercakap dengan pelbagai pakar, profesor dan kempen untuk mengetahui mengapa ucapan bebas penting bagi mereka.

Indeks editor majalah Censorship, Rachael Jolley, percaya bahawa ucapan bebas adalah penting untuk perubahan. “Ucapan bebas selalu penting sepanjang sejarah kerana ia telah digunakan untuk memerangi perubahan. Apabila kita bercakap mengenai hak hari ini mereka tidak akan dapat dicapai tanpa ucapan bebas. Berfikir tentang masa dari masa lalu – wanita tidak dibenarkan mengundi, atau keadaan kerja yang dahsyat di lombong – ucapan bebas adalah penting kerana ia membantu mengubah perkara ini, “katanya.

Apa-apa pun, sekarang mari kita tonton video di bawah. Dengar baik2 !! Ucapan Paling Bermakna Anwar Ibrahim Selepas Dibebaskan!! Sila tonton video: