Media Kapak

Ucapan Tun Mahathir 20 Tahun Yang Lalu, Sekarang Menjadi Kenyataan – Jom Lihat Ucapan Tun Mahathir 20 Tahun Yang Lalu, Sekarang Menjadi Kenyataan – Jom Lihat
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video) Amat Mengejutkan!! 20 Tahun yang lalu Tun Mahathir sudah tahu apa yang akan... Ucapan Tun Mahathir 20 Tahun Yang Lalu, Sekarang Menjadi Kenyataan – Jom Lihat

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Amat Mengejutkan!! 20 Tahun yang lalu Tun Mahathir sudah tahu apa yang akan berlaku 20 tahun kemudian. Cuba lihat balik Ucapan Tun Mahathir 20 tahun yang lalu, sekarang menjadi kenyataan. Rupa-rupanya Tun Mahathir sudah tahu perkara ini akan berlaku. Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus, untuk mengetahui info yang lebih lanjut dan lengkap.

Sedikit info tentang ramalan: Ramalan adalah pernyataan mengenai peristiwa masa depan. Ramalan sering, tetapi tidak selalu, berdasarkan pengalaman atau pengetahuan.

Tidak ada persetujuan sejagat mengenai perbezaan yang tepat antara dua istilah; pengarang dan disiplin yang berbeza menganggap konotasi yang berbeza. (Berbeza dengan anggaran.)

Walaupun peristiwa masa depan tidak semestinya pasti, maka dijamin maklumat yang tepat tentang masa depan adalah dalam banyak hal mustahil, ramalan berguna untuk membantu dalam membuat perancangan tentang kemungkinan perkembangan; Howard H. Stevenson menulis bahawa ramalan dalam perniagaan, Sekurang-kurangnya dua perkara: Penting dan keras.

Dalam statistik, ramalan adalah sebahagian daripada kesimpulan statistik. Satu pendekatan tertentu untuk kesimpulan tersebut dikenali sebagai kesimpulan ramalan, tetapi ramalan boleh dilakukan dalam mana-mana beberapa pendekatan untuk kesimpulan statistik.

Sekarang mari kita tonton video di bawah. Mengejutkan!! Ucapan Tun Mahathir 20 tahun yang lalu, sekarang menjadi kenyataan. Rupa-rupanya Tun Mahathir sudah tahu perkara ini akan berlaku.

Sila tonton video: