Media Kapak

Rupanya Ini Barang Rampasan Yang Dibawa Keluar Dari Rumah Najib Razak. Rupanya Ini Barang Rampasan Yang Dibawa Keluar Dari Rumah Najib Razak.
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian... Rupanya Ini Barang Rampasan Yang Dibawa Keluar Dari Rumah Najib Razak.

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,

Yang Berhormat Dato’ Seri Haji Mohd Najib bin Tun Haji Abdul Razak ialah ahli politik Malaysia dan merupakan bekas Perdana Menteri Malaysia ke-6, yang mana beliau menjawat jawatan dari 3 April 2009 hingga 9 Mei 2018.

Polis merampas beberapa barang dan dokumen dipercayai dari kediaman dipercayai dari kediaman peribadi bekas perdana Menteri Datuk Seri Najib Abdul Razak di Pavilion Residences di kual lumpur awal pagi tadi.

Setakat 3 pagi tadi anggota polis dilihat menginggalkan pekarangan Pavilion Residences bersama barangan dirampas.Barangan terbabit dipercayai hasil pengeledahan yang dilakukan Polis sejak 10 malam tadi.

Terdahulu,pengarah Jabatan Siasatan Jenayah Komersial (JSJK)Bukit Aman Datuk Seri Amar Singh Ishar Singh.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2,Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video: