Media Kapak

Redza Rosli Terkejut Bila Ayda Jebat Kejutkannya Tidur. Redza Rosli Terkejut Bila Ayda Jebat Kejutkannya Tidur.
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Ayda Jebat & Redza Rosli nama yang tidak asing lagi bagi peminat... Redza Rosli Terkejut Bila Ayda Jebat Kejutkannya Tidur.

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Ayda Jebat & Redza Rosli nama yang tidak asing lagi bagi peminat drama tanah air…Malah nama mereka cukup dikenali sebagai pasangan yang serasi dalam sebuah drama yang ditayangkan di sebuah stesen swasta tidak lama dulu…Pasangan artis ini cukup mesra malah menurut Ayda Jebat “mereka sekepala” memandangkan usia & tarikh lahir mereka yang tidak jauh berbeza.

Lihat keserasian mereka dalam video berikut…Rezda Rosli sememangnya seorang yang pemalu…krew2 & Ayda Jebat telah cube mengenakan Rezda Rosli di set penggambaran malahan mengusik Redza Rosli yang pemalu mengenai hubungannya dengan Ayda Jebat…Comel je Redza Rosli bile di usik Ayda Jebat…Part last tu Ayda Jebat kejutkan Redza Rosli tidur…memang betul2 terkejut Redza Rosli…

Ape2 pun, jika mereka benar2 b’cinta kita same2 doakan yang terbaik untum mereka…Maybe jadi 2nd Hot Couple after Fazura & Fattah Amin ke…?

Selamat datang ke FunVid channel… Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda. Jika anda ingin terus menonton video, sila skroll ke bahagian bawah.

Untuk mengetahui kisah selanjutnya, sila tonton video ini sampai ke penghujungnya supaya anda dapat informasi yang lengkap.

Jika anda ada sebarang cadangan atau pertanyaan, sila berhubung dengan admin laman web ini.

Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata-mata. Sila skroll ke bahagian bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton.Sila tonton video:

Redza Rosli Terkejut Bila Ayda Jebat Kejutkannya Tidur.

Redza Rosli Terkejut Bila Ayda Jebat Kejutkannya Tidur.

Posted by Kisah Viral TV on Thursday, April 12, 2018