Media Kapak

Raja Ilya Dikecam Kerana Memakai ‘Sport Bra’ Di Tempat Awam Raja Ilya Dikecam Kerana Memakai ‘Sport Bra’ Di Tempat Awam
Beberapa bulan yang lalu, pelakon Raja Ilya pernah mencetuskan kontroversi gara-gara menolak tawaran membintangi sebuah filem Marvel akan datang. Kontroversi itu tercetus kerana menurut... Raja Ilya Dikecam Kerana Memakai ‘Sport Bra’ Di Tempat Awam

Beberapa bulan yang lalu, pelakon Raja Ilya pernah mencetuskan kontroversi gara-gara menolak tawaran membintangi sebuah filem Marvel akan datang. Kontroversi itu tercetus kerana menurut netizen pelakon itu hanya ‘propa’ sedangkan dia tidak mendapat tawaran tersebut.

Raja Ilya Muat Naik Gambar Pakai Sport Bra.Terbaru, pelakon cantik ini sekali lagi menimbulkan kontroversi gara-gara memuat naik gambarnya yang memakai sport bra berwarna merah dipercayai diambil di sebuah tempat awam.

Lantaran itu, pelbagai kecaman diterima oleh Ilya kerana gambar tersebut tidak sesuai dimuat naik di media sosial.

Sengaja Timbul Kontroversi.Dalam pelbagai komen itu, terdapat juga dakwaan kononnya dia sengaja timbukan kontroversi itu memandangkan namanya kini semakin suram dan tidak mendapat tawaran berlakon dalam mana-mana drama atau filem tempatan.

Malah ada juga yang menyindir dengan menyuruh Ilya terima sahaja tawaran berlakon syarikat antarabangsa itu memandangkan dia sendiri sudah berimej seksi. Apa pula pandangan anda?