Media Kapak

Pemandu Curi-Curi Intai Pelanggannya, Tak Guna Betol, Nikmat Ker Bang? Pemandu Curi-Curi Intai Pelanggannya, Tak Guna Betol, Nikmat Ker Bang?
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video) Pemandu Curi – Curi Intai Pelanggannya ! Tak Guna Betol, Nikmat ker bang?... Pemandu Curi-Curi Intai Pelanggannya, Tak Guna Betol, Nikmat Ker Bang?

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video) Pemandu Curi – Curi Intai Pelanggannya ! Tak Guna Betol, Nikmat ker bang? Selamat datang ke channel Hot Vids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

Pada masa dulu kita hanya ada teksi yang perlu kita tempah atau pergi sendiri ke tempat mereka menunggu pelanggan untuk kita mendapatkab khidmat mereka.

Zaman telah berubah dengan begitu pantas dan kini perkhidmatan penghantaran pelanggan atau kereta sewa sudah boleh di dapati hanya dengan dengan menggunakan applikasi di telefon bimbit kita.

Antara syarikat kereta sewa atau teksi moden yang begitu popular pada masa kini adalah Grab dan Uber.perkhidmatan yang memudahkan pelanggan seperti ini sememangnya amat memberi kesenangan dari segi masa kepada pelanggan.

Namun begitu ada sebilangan kecil pemandu yang menunjukkan sikap tidak sopan semasa membawa pelanggan yang boleh mencemrkan nama baik syarikat dan menimbulkan ketakutan di kalangan pengguna.

Cuba lihat dalam video kali ini apa yang dilakukan pemandu tersebut sungguh biadap!Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Terima kasih kerana sudi menonton. Jangan lupa like and follow FB fanpage kami VIDEO BIKIN PANAS seperti di bawah.Terima kasih. Sila tonton video: