Media Kapak

Pelamin Musnah Apabila Bekas Kekasih Pengantin Perempuan Datang Buat Hal !! Pelamin Musnah Apabila Bekas Kekasih Pengantin Perempuan Datang Buat Hal !!
Kejadian berlaku dimana seorang lelaki yg ditugaskan menajadi askar pilihan medapat cuti untuk pulang ke kampung halaman untuk bercuti dan menenangkan fikiran selepas baru... Pelamin Musnah Apabila Bekas Kekasih Pengantin Perempuan Datang Buat Hal !!

Kejadian berlaku dimana seorang lelaki yg ditugaskan menajadi askar pilihan medapat cuti untuk pulang ke kampung halaman untuk bercuti dan menenangkan fikiran selepas baru berpisah dengan kekasihnya yg berasal dari satu kampung.

Setibanya di kampung apa yang difikirkan tidak menjadi kenyataan apabila beliau mendapat tahu yang bekas kekasihnya yang baru berpisah sedang dalam satu majlis kahwin bersama seorang lelaki lain.

Dengan perasan sedih dan marah beliau tidak dapat mengawal emosinya lalu menyerang pasangan tersebut sehingga keadaan menjadi huru hara habis. Meja-meja makanan habis tunggang terbalik hingga majlis terpaksa di hentikan.

Apabila video ini mula tular di media sosial ramai netizen memberi respon dengan perbagai pandangan. Ada yang faham apa perasaan lelaki itu dan ada yang kata inilah akibat bertindak mengikut emosi hingga memberukkan lagi keadaan.

Apapun jadilah iktibar kejadian ini kepada seemua.