Media Kapak

Nasib terkini Pensyarah UUM yang pernah perli Mahathir selepas PRU14 berakhir. Nasib terkini Pensyarah UUM yang pernah perli Mahathir selepas PRU14 berakhir.
Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain... Nasib terkini Pensyarah UUM yang pernah perli Mahathir selepas PRU14 berakhir.

Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini,Utara Malaysia (UUM) Dr Kamarul Zaman Yusoff yang mendakwa Kamarul sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi apabila mendakwa buku biografi Speaker Dewan.

Tun Dr. Mahathir bin Mohamad atau cukup dikenali sebagai “Tun. M” ialah seorang doktor dan ahli politik Malaysia dan merupakan Perdana Menteri Malaysia ketujuh dan juga sebagai Ahli Parlimen Langkawi di Kedah

Penganalisis politik Kamarul Zaman Yusoff yang Viral kerana mempertikaikan usia dan kelayakan Tun Dr Mahathir Mohamad menjadi perdana Menteri sebelum ini telah meletakkan Jawatan.

Beliau meletakkan jawatan sebagai pengarah Institut Kajian Politik Malaysia Mapan sebelum ini beliau terkucil selepas Dr Mahathir hadir mengejut dan memberi renungan maut,kepadanya selepas selesai Forum.

Tidak saya nafikan walau pun kemana saya pergi,Saya akan ditegur oleh mereka yang saya tidak kenali di atas sifat saya selaku ahli akademik yang terkucil di hadapan Tun Mahathir Mohamad.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2,
Anda juga boleh share di fb atau dilaman sosial yang lain.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan boleh berhubung dengan admin web ini.Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah.

Sila tonton video: