Media Kapak

Malang Sungguh Nasib Wanita Ini, Tindakan Terkutuknya Malah Berakhir Seperti Ini. Malang Sungguh Nasib Wanita Ini, Tindakan Terkutuknya Malah Berakhir Seperti Ini.
Kisah di dalam video sungguh sesuai dijadikan pengajaran buat kita semua.Setiap kelakuan keji dan jahat yang kita lakukan sudah tentu ada pembalasannya.Mungkinkah ini yang... Malang Sungguh Nasib Wanita Ini, Tindakan Terkutuknya Malah Berakhir Seperti Ini.

Kisah di dalam video sungguh sesuai dijadikan pengajaran buat kita semua.Setiap kelakuan keji dan jahat yang kita lakukan sudah tentu ada pembalasannya.Mungkinkah ini yang dinamakan hukum karma?Pembalasan atas perbuatan kita sama ada yang baik atau yang jahat adalah sesuatu yang pasti cuma mungkin cara dan masanya berbezaSeperti di dalam video ini.Kelihatan seorang wanita keluar dari keretanya lalu menuju ke arah sasaranya.Niatnya adalah untuk mencuri barang milik orang lain dan melarikan diri.

Sementara itu rakan jenayahnya bertindak sebagai pemandu dan bersedia menunggu di dalam kereta mereka untuk melarikan diri secepat mungkin.Namun malang bagi wanita tersebut kerana saat dia mahu masuk semula ke dalam kereta itu selepas mencuri dikejutkan dengan kejadian ini.

Rakan jenayahnya kelihatan terlalu gugup dan gopoh sehingga memecut kereta terlalu awal.Sudahnya wanita tersebut jatuh toergolek kerana dia belum sempat betul-betul masuk dalam kereta itu.Ini mungkin kerana pemandu itu telah melihat bahawa mangsa tuan empunya barang yang dicuri sedang mengejar rakan jenayah wanitanya itu.

Akhirnya wanita itu berjaya ditangkap juga walaupun dia berusaha bangun dan melarikan diri.Sementara pemandu kereta itu terlepas.Walaupun terlepas ada kemungkinan besar dia akan dapat ditangkap juga nanti memandangkan wanita tersebut sudah tentu akan diserah kepada pihak polis.Itulah kisah jenayah yang gagal.Sila tonton video: