Media Kapak

Ini Reaksi Anwar Ibrahim Menonton Angkat Sumpah Tun M Di Lokasi Rahsia Ini Reaksi Anwar Ibrahim Menonton Angkat Sumpah Tun M Di Lokasi Rahsia
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video) Lihat apa reaksi ANWAR Ibrahim apabila Menonton ANGKAT Sumpah Tun M di Lokasi... Ini Reaksi Anwar Ibrahim Menonton Angkat Sumpah Tun M Di Lokasi Rahsia

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video)

Lihat apa reaksi ANWAR Ibrahim apabila Menonton ANGKAT Sumpah Tun M di Lokasi RAHSIA.. Netizen: “anwar ibrahim seorg yg betul2 tabah,klau najib yg msuk ke dlm xsampai sbulan,mahu dah meroyan” Anda boleh scroll ke bawah tonton video terus

Sedikit info mengenai angkat sumpah: Seperti yang ditunjukkan oleh Emma Byrne dalam bukunya, Swearing Is Good for You: The Amazing Science of Bad Language, penyelidikan baru mendedahkan bahawa kejelekan mempunyai banyak kebaikan positif, dari mempromosikan kepercayaan dan kerja berpasukan di pejabat untuk meningkatkan toleransi kita terhadap kesakitan.

Apabila National Geographic terperangkap dengan Byrne di rumahnya di London, dia menjelaskan mengapa manusia bukanlah satu-satunya primat yang boleh mengutuk dan mengapa, walaupun wanita bersumpah lebih hari ini daripada sebelumnya, ia masih dianggap oleh ramai sebagai “tidak fana”.

Ada penyelidikan hebat yang keluar dari Australia dan New Zealand, yang mungkin tidak menghairankan, yang mengatakan bahawa penyalahgunaan jocular, terutamanya bersumpah di kalangan sahabat, merupakan isyarat kuat dari tahap kepercayaan yang dikongsi oleh rakan-rakan.

Apabila anda melihat transkrip kajian kes ini mengenai pasukan yang berkesan dalam sektor seperti pembuatan dan IT, mereka yang boleh bercanda antara satu sama lain dengan cara yang melampaui ucapan sopan, yang termasuk banyak bersumpah, cenderung melaporkan bahawa mereka mempercayai satu sama lain.

Info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita lihat video di bawah. Ini Reaksi ANWAR Ibrahim Menonton ANGKAT Sumpah Tun M di Lokasi RAHSIA.

Sila tonton video: