Media Kapak

Ini Dia Rupanya Suami Pertama Rosmah Yang Ditinggalkan Demi Najib !! Ini Dia Rupanya Suami Pertama Rosmah Yang Ditinggalkan Demi Najib !!
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Ini Dia Rupanya Suami Pertama Rosmah Yang Ditinggalkan Demi Najib !Selamat datang... Ini Dia Rupanya Suami Pertama Rosmah Yang Ditinggalkan Demi Najib !!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Ini Dia Rupanya Suami Pertama Rosmah Yang Ditinggalkan Demi Najib !Selamat datang ke channel Hot Vids.Kami menyajikan pelbagai video informasi dan gaya hidup untuk tontonan anda.

Suami adalah lelaki dalam hubungan perkahwinan. Hak dan kewajiban suami terhadap pasangannya dan orang lain, dan statusnya dalam masyarakat dan undang-undang, bervariasi antara budaya dan bervariasi dari waktu ke waktu.

Dalam budaya monogami, terdapat hanya dua pihak untuk perkahwinan. Ini dikuatkuasakan oleh undang-undang undang-undang yang mengharamkan pasangan suami isteri dua (bigamy) atau lebih (poligami).

Begitu juga, poligami, perkahwinan seorang pasangan wanita dengan lebih dari satu pasangan lelaki pada masa yang sama tidak dibenarkan. Dalam budaya poligami dan poligrosus, mungkin terdapat lebih daripada dua pihak untuk perkahwinan.

Dalam perkahwinan di mana kedua-dua pasangan adalah lelaki, kedua-duanya boleh dirujuk sebagai suami.Untuk mengetahui cerita selanjutnya sila tonton video ini sampai ke hujungnya supaya anda mendapat informasi yang lengkap.

Jika ada sebarang cadangan atau pertanyaan sila berhubung dengan admin laman web ini.Video di dalam web ini adalah untuk hiburan semata mata.Sila scroll ke bawah untuk melihat video penuh mengenai kisah ini.

Sila tonton video: Klik Sini !!