Media Kapak

Heboh Pula!! Gadis Maghribi Kata Dia Pernah Melakukan Hubungan Katil Dengan Ronaldo!! Heboh Pula!! Gadis Maghribi Kata Dia Pernah Melakukan Hubungan Katil Dengan Ronaldo!!
Keja masuk pula apabila The Sun, media elit menghebohkan desas desus khabar angin bintang penyerang sensasi Cristiano Ronaldo mengadakan hubungan katil dengan seorang gadis... Heboh Pula!! Gadis Maghribi Kata Dia Pernah Melakukan Hubungan Katil Dengan Ronaldo!!

Keja masuk pula apabila The Sun, media elit menghebohkan desas desus khabar angin bintang penyerang sensasi Cristiano Ronaldo mengadakan hubungan katil dengan seorang gadis cantik apabila mereka menemubual Amalis, seorang wanita Maghribi mendedahkan bahawa mereka mempunyai hubungan dengan bintang Ronaldo pada 2014.

Dia memberitahu kejadian itu bahawa dia bertemu dengan pasukan kebangsaan Portugis di sebuah restoran di Madrid, Sepanyol.Pada mulanya, dia duduk di restoran biasa,Saya mempunyai kawan saya disitu. Datang ke meja bersamanya. Dia mengusik Portugis juga, berpakaian seperti pelayan memakai jaket.

“Ia satu cara untuk menyenangkan lelaki. Dengan itu. Dia sangat gembira. Dia memberitahu saya Biasanya, dia tidak suka blondes, tetapi saya suka anda, yang kami banyak bercakap. ”

Kemudian Ronaldo menjemput saya ke rumahnya. Dengan mengatakan bahawa dia mahu melihat anjing yang dicintainya. Sebelum mereka minum champagne, mereka mempunyai hubungan seks. Perkara yang menarik ialah pada masa itu Fifth bintang darah juga bertarikh Irina Shek, bekas teman wanita Rusia.

“Saya suka anjing. Dan ingat, dia mempunyai tiga anjing di rumahnya, saya agak mabuk. Tetapi saya masih ingat dia mempunyai jakuzi, gim. Dan bar peribadi Kami pergi ke bilik tidurnya.

Ia mempunyai set TV yang besar dan mempunyai gambar Irina Shek di dalam bilik kami yang minum Champagne Melon. Kami berdua melupakan malam itu, tidak begitu banyak, ia sangat istimewa. Kami tinggal bersama sehingga rakan saya menghantar saya ke rumah pada jam 5 pagi. ”

Kemudian tak lama lagi. Hubungannya dengan Ronaldo sudah berakhir. “Saya tidak tahu sama ada kerana Iena melihat mesej saya. Atau kerana kawannya tidak mahu saya berjumpa dengannya lagi. Tetapi beberapa minggu kemudian, semuanya berakhir. “Amalieber membuka cerita belakangnya. Itu tidak akan menjadi rahsia lagi.