Media Kapak

Gambar XRay Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial. Gambar XRay Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial.
Gambar X-Ray Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial. Mungkin niat di hati mahu berkongsikan gambar x-ray kecederaan di bahagian peha kapten... Gambar XRay Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial.

Gambar X-Ray Safiq Rahim Terlupa Cencored Jadi Viral Di laman Sosial. Mungkin niat di hati mahu berkongsikan gambar x-ray kecederaan di bahagian peha kapten pasukan JDT bertukar menjadi bahan ketawa netizen di Laman sosial, apabila gambar x-ray tersebut juga menayangkan
bahagian yang tidak sepatutnya.

Gambar x-ray yang dimuat naik oleh laman Penyokong Setia Johor itu, 5 jam yang lalu itu mencetus pelbagai reaksi netizen.

Kecederaan Peha Kapten JDT, Safiq Rahim dikenali sebagai Hemotoma. Darah beku rasanyalah. Semoga cepat sembuh kapten  InshaAllah. Amin, katanya. Menyedari sesuatu yang tidak kena selepas ditegur netizen, pengendali laman itu kemudian menurunkan gambar berkenaan.

Terima kasih menegur. Sumpah saya tak perasan ada sesuatu yang engkorang nampak. Maaf. Lepas ini akan diteliti dahulu sebelum post. Terima kasih, katanya.

Bagaimanapun, gambar itu telah discreenshot oleh netizen dan tersebar meluas di media sosial. Moral Of The Story ialah pastikan buat double check sebelum buat posting. bila dah terlepas kan dah susah.