Media Kapak

Gambar Terkini 2 Anak Lelaki Fauziah Latiff Yg Sudah Meningkat Dewasa !! Gambar Terkini 2 Anak Lelaki Fauziah Latiff Yg Sudah Meningkat Dewasa !!
Siti Fauziah Sheikh Abdul Latiff atau nama popularnya, Fauziah Latiff sememangnya tidak perlu diperkenalkan lagi.Vokalnya yang lunak pernah menjadi igauan, lagu-lagu meledaknya pernah menjadi... Gambar Terkini 2 Anak Lelaki Fauziah Latiff Yg Sudah Meningkat Dewasa !!

Siti Fauziah Sheikh Abdul Latiff atau nama popularnya, Fauziah Latiff sememangnya tidak perlu diperkenalkan lagi.Vokalnya yang lunak pernah menjadi igauan, lagu-lagu meledaknya pernah menjadi siulan – antaranya Gubahan Rindu Puisi Syahdu, Di Muara Sepi, Teratai Layu Di Tasik Madu, Apa Sebenarnya, Enggan dan banyak lagi.

Kejelitaannya pula bagai menjadi ekstra tarikan bonus untuk peminat terus melekat kepadanya.

Menerusi perkahwinan dengan bekas suami, Johan Indot, Fauziah Latiff atau lebih mesra disapa Gee dikurniakan dua anak lelaki, Jeffri Joaquim Indot, 19, dan Jeremy Jay Indot, 17.

Ini foto-foto lama mereka ketika bersama Gee di zaman kanak-kanak dan awal remaja.Dan yang terkini, nampaknya dua anak terunanya ini sudahpun meningkat dewasa.

Inilah foto-foto terbaru mereka (pada tahun lalu) yang berjaya kami peroleh ehsan daripada laman Forum Cari. Jom intai!

Jeffri Joaquim Indot