Media Kapak

[GAMBAR PENUH] Shuib Perati Je Siti Sarah Nak Bawak Superbike Ducati Tapi Kaki Tak Sampai!! [GAMBAR PENUH] Shuib Perati Je Siti Sarah Nak Bawak Superbike Ducati Tapi Kaki Tak Sampai!!
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian... [GAMBAR PENUH] Shuib Perati Je Siti Sarah Nak Bawak Superbike Ducati Tapi Kaki Tak Sampai!!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Selamat datang ke video chennal informasi informasi,gaya hidup,hiburan,seram,sedih.fakta fakta menarik serta kejadian aneh tapi nyata dan lucu yang terdapat di dunia ini .dan lain lain lagi.

Jika anda tidak mahu membacanya anda terus scroll menonton video ini. Jom kita saksikan kisah cerita Siti Sarah dan Shuib.Sebelum kita memulakan jom kita lihat penerangan siapakah beliau ini.

Siti Sarah binti Raisuddin atau lebih dikenali sebagai Siti Sarah dilahirkan pada 15 September 1984 (umur 33), merupakan salah seorang penyanyi dan pelakon di Malaysia.

Siti Sarah memulakan kerjayanya dalam bidang nyanyian apabila beliau berjaya menjadi peserta akhir untuk Bintang RTM 2001. Beliau juga berjaya menggondol anugerah “Artis Baru Terbaik”, “Album Pop Terbaik” dan “Album Terbaik di Anugerah Industri Muzik (AIM 2003)”.

Siti Sarah memakai baju warna putih dan berjeket kelabu,Shuib memakai baju marna putih dan memakai cermin mata hitam.

Cermin mata hitam adalah sejenis kaca mata perlindungan direka untuk menghalang cahaya matahari terang dan cahaya boleh lihat bertenaga tinggi daripada merosakkan atau menyakitkan mata.

Siti Sarah keluar dari dalam rumah,Shuib berdiri di hadapan pintu rumah,Siti Sarah kata okey Shuib Siti Sarah gerak dulu apa apa rojer,Siti Sarah terus pergi kepada moto itu.

Siti Sarah langkah kaki naik moto Siti Sarah kata dekat Shuib tak sampai,Hahahaha.semoga anda terus terhibur dengan kisah cerita ini ,tontonlah cerita ini sampai ke penhujungnya supaya anda ketahui jalan cerita ini.

Anda juga boleh scroll dibawah ada lagi cerita yang menarik buat anda tonton bersama sama keluarga dan rakan2. Terima kasih kerana sudi menonton kisah cerita yang dipaparkan sekian.

Jangan lupa like Fb fanpage kami dibawah. Sila tonton video:

Kredit: http://www.dharian.com/nodes/13023