Media Kapak

10 Pekerjaan Paling Mengejutkan, Aneh Dan Awesome Dalam Dunia 10 Pekerjaan Paling Mengejutkan, Aneh Dan Awesome Dalam Dunia
Sesetengah orang beruntung dan mendapat peluang pekerjaan yang terbaik yang pernah dibuat! Mereka mungkin pekerjaan paling pelik tetapi sekurang-kurangnya mereka dapat membayar bil! Saya... 10 Pekerjaan Paling Mengejutkan, Aneh Dan Awesome Dalam Dunia

Sesetengah orang beruntung dan mendapat peluang pekerjaan yang terbaik yang pernah dibuat!

Mereka mungkin pekerjaan paling pelik tetapi sekurang-kurangnya mereka dapat membayar bil! Saya sering tertanya-tanya bagaimana orang-orang ini mendapat pekerjaan ini.

Di mana sekolah yang mengajarkan kita untuk meng’adjust’ buah dada Katy Perry? Ya, ia merupakan satu pekerjaan yang benar-benar ada.

Pasti juga terdapat individu-individu di luar sana yang tidak suka bekerja. Mungkin mereka sebenarnya ingin bekerja, tetapi mereka mahu pekerjaan yang lebih menarik, bukan pekerjaan biasa-biasa di pejabat sahaja.

Sekiranya anda tergolong di dalam kategori ini, senarai ini mungkin boleh menjadi inspirasi untuk anda mencari pekerjaan yang lain daripada yang lain. Gajinya juga amat tinggi, cubalah lihat.

1. Penguji rasa beer.

2. Tukang adjust buah dada Katy Perry.

3. Pengawal keselamatan dalam perlawanan bola keranjang.

4. Head receiver… Best job ever!!!

5. Pakar Beer Coklat.

6. Tukang uji luncur air.

7. Siapa yang bertugas untuk pintu kecil

8. Tukang boneka atau tukang peluk

9. Penguji tilam.

10. Sejarahwan pornografi.