Media Kapak

[ 10 GAYA PENUH ] Tarian Awek Thai Freestyle Memang Ada ‘Keunikan’ Sendiri!! [ 10 GAYA PENUH ] Tarian Awek Thai Freestyle Memang Ada ‘Keunikan’ Sendiri!!
Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh) Wow.. Tarian negara thai nie memang sangat special. Lihat cam mana awek... [ 10 GAYA PENUH ] Tarian Awek Thai Freestyle Memang Ada ‘Keunikan’ Sendiri!!

Komen tentang video : (atau scroll ke bawah terus tonton video penuh)

Wow.. Tarian negara thai nie memang sangat special. Lihat cam mana awek thai buat tarian memang sangat lawak lar. Tarian Thai Freestyle Memang Ada “Keunikan” Sendiri!!

Tarian memang sangat istimewa. Mengapa banyak orang suka menarik dan menggerakkan badan mereka kepada lagu yang mereka cintai yang boleh buat mereka begitu gembira? Terdapat jawapan yang jelas mengenai kenapa banyak orang suka menari. “Kami menari untuk kecergasan fizikal. Kami menari untuk kejelasan mental. Kami menari untuk kestabilan emosi, dan lain-lain tambahnya.”

Walau bagaimanapun, semua faedah ini dapat dicapai oleh orang lain, walaupun saya mengakui saya masih belum mencari alternatif yang lebih baik daripada cha cha yang hebat untuk mengangkat kedua-dua hati dan roh. Namun, kita tidak perlu menari untuk mendapatkan minda dan badan yang baik. Jadi, mesti ada alasan mengapa kita berbuat demikian.

Pasti ada sesuatu yang mulia tentang menari yang lebih daripada sekadar tidak ketara; ia mesti hampir tidak dapat dilihat. Kita tidak boleh menerangkannya, tetapi kita semua tahu dengan baik bahawa kita tidak teragak-agak untuk mengetuk kaki kita ke melodi Gershwin atau nadi dengan perkusi irama samba.

Apa-apa pun, menari nie memang sangat disukai oleh kebanyakan orang. Jom sama-sama kita saksikan video di bawah. Tarian Awek Thai Sekarang nie.. Tarian Thai Freestyle Memang Ada “Keunikan” Sendiri!!

Sila tonton video: